Selecteer uw taal ( Dutch voor Nederlands)

Powered by Google TranslateTranslate

Aankopen of Downloaden?


We krijgen bij Rawepo dikwijls de vraag of we geen foto’s kunnen doorsturen….


Vroeger was dit allemaal simpel, toen waren we nog heel klein en lukte dat allemaal nog wel. Vandaag de dag is dat moeilijker, alles kost tegenwoordig meer geld.

Ook het runnen van Rawepo wordt alsmaar duurder. We moeten nieuw materiaal aanschaffen om up to date te blijven en ook de servercapaciteit vraagt steeds meer budget. Waar we voorheen een cloudopslag bij Google hadden die betaalbaar en betrouwbaar was is daar de laatste maanden veel veranderd en hebben we moeten uitwijken naar een andere dienst.

Het voordeel is wel dat u voortaan de foto’s kan bestellen om af te drukken of te downloaden zonder dat we daarvoor in onze archieven moeten duiken. U kan dit zelf uittesten met één foto, dan weet u in het vervolg hoe het werkt.

Laat ons zeker horen of u tevreden bent over de service, misschien moeten we ergens nog wel wat bijschaven.

De taal zou bijvoorbeeld een probleem kunnen zijn, U kan echter overschakelen naar het Nederlands door uw taal (Dutch) te selecteren onder "select language" bovenaan.

U moet bijvoorbeeld op de blauwe knop BUY  of KOPEN drukken om foto’s te kunnen aankopen of downloaden. Dan krijgt u de verschillende opties te zien en kan u verder met uw bestelling.

We doen deze service niet zelf, maar onze ervaring leert ons dat de aankopen snel worden geregeld.


Voorbeeld van recente foto's

Untitled photo

Original text